Είστε έτοιμοι για τον επόμενο μας super duper διαγωνισμό; Αυτή τη φορά σπάμε τη μπάνκα και με την ευγενική χορηγία του ηλεκτρονικού καταστήματος electroworld.gr σας προσφέρουμε το νέο iPhone 5 της Apple.

Η συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορεί να γίνει με τρεις διαφορετικούς τρόπους αφού προηγηθεί μια πολύ γρήγορη εγγραφή με ένα οποιοδήποτε email ή με το λογαριασμό σας στο Facebook, εκτός και αν έχετε ήδη συμμετάσχει σε παλιότερους διαγωνισμούς του Insomnia.

 

Η εισαγωγή του ενεργού username σας στο Insomnia, σας δίνει 2 πόντους συμμετοχής στην κλήρωση. Προσοχή! Η εγγραφή σας στο Insomnia θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τις 25/9/2012 αλλιώς δεν προστίθεται κανένας επιπλέον πόντος στη συμμετοχή σας.

 

Κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebok σας δίνει 1 επιπλέον πόντο συμμετοχής στην κλήρωση ενώ άλλο ένα πόντο μπορείτε να πάρετε αν κάνετε follow το @insomniagr στο Twitter.

 

Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 25/9/2012 και ώρα 10:01 έως και 18/10/2012 και ώρα 00:01. Ο νικητής ή η νικήτρια θα αναδειχθεί με αυτόματη κλήρωση και θα ανακοινωθεί από την σελίδα του διαγωνισμού.

 

Καλή Επιτυχία !!

 

Link.png Site: Δηλώστε συμμετοχή στο Διαγωνισμό Apple iPhone 5

Link.png Site: Electroworld.gr

Source.png Πηγή: Apple iPhone 5 - Πρώτη Επαφή (video)