Με μια μέρα καθυστέρηση εξαιτίας της παρουσίασης της Apple, το podcast των "3 στον αέρα" είναι αφιερωμένο στο μεγαλύτερό του μέρος στην Apple και τη σειρά iPhone 13.

Στην παρουσίαση είδαμε αρχικά δύο νέα iPad μεταξύ των οποίων και την επιστροφή του mini, η οποία φέρει και τις περισσότερες αλλαγές. Το νέο Apple Watch Series 7 δεν εντυπωσίασε παρά τις αλλαγές στο σχεδιασμό ενώ φυσικά ο σταρ της παρουσίασης ήταν το iPhone 13. Και φέτος η Apple λανσάρει τέσσερα νέα μοντέλα, τα οποία δεν διαφέρουν από τα περσινά στο σχεδιασμό, έχοντας όμως αλλαγές σε σημαντικούς τομείς όπως στην κάμερα. Με τις τιμές να μένουν ίδιες με τις περσινές, τα iPhone 13 αναμένονται στη χώρα μας σε 1 μήνα.

Για πολλούς πάντως, η δικαστική απόφαση δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών που αφορά τη διένεξη της Apple με την Epic Games, έχει περισσότερο ενδιαφέρον αφού η Epic κατά γενική ομολογία δεν κατάφερε να φέρει την αλλαγή στους όρους του App Store που επιθυμούσε. Αν και έχουμε να δούμε αρκετά επεισόδια στο σήριαλ αυτό, δεδομένο είναι επίσης ότι η Apple προχωρά στις σημαντικότερες αλλαγές που έχει κάνει ποτέ στους όρους του App Store, δίνοντας -θεωρητικά- περισσότερες επιλογές στους developers.

Κλείνουμε με την παρουσία του Google Pay στη χώρα μας για πρώτη φορά με συστημική τράπεζα, την Alpha Bank ενώ ρίχνουμε και μια ματιά στα έξυπνα γυαλιά που παρουσίασαν Facebook και Xiaomi, με την κάθε εταιρεία όμως να στοχεύει διαφορετικά.

00:00 - Μπλα μπλα
01:22 - Σχόλια
09:30 - iPad
15:55 - Apple Watch
21:25 - iPhone 13
30:12 - Apple vs Epic Games
40:00 - Google Pay
46:36 - Realme
49:24 - Έξυνπα γυαλιά Facebook και Xiaomi
53:08 - HBO Max
56:20 - Matrix Resurrections
1:02:00 - PlayStation 5

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

  • Like 3