Οι συνδέσεις fiber to the home γίνονται περισσότερες σταδιακά, με μία από τις σημαντικότερες δράσεις, αυτή του κουπονιού για την επιδότηση της μηναίας συνδρομής, να αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τρόπους προώθησής τους.

Η συζήτηση μας φέρνει στις εξελίξεις γύρω από το FTTH ενώ συνεχίζουμε με μια ενημέρωση για τα τέλη περιαγωγής (roaming) που ισχύουν στην Ευρώπη που περιλαμβάνει μια σημαντική εξέλιξη.

Το gov.gr, η ενιαία ψηφιακή πύλη της δημόσιας διοίκησης για την αναζήτηση ψηφιακών υπηρεσιών του δημοσίου γιορτάζει 2 χρόνια λειτουργίας, ανακοινώνοντας μερικά εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία. Επόμενο θέμα είναι η πληροφορία για το λανσάρισμα συνδρομητικής υπηρεσίας της Apple μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν το iPhone αλλά και υπηρεσίες της εταιρείας με μηνιαίο αντίτιμο. Ολοκληρώνουμε την εκπομπή με τις εντυπώσεις μας από δύο νέες τηλεοπτικές σειρές. Η πρώτη είναι το Halo που βασίζεται στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι του Xbox ενώ η δεύτερη με την ονομασία Super Pumped, η οποία βασίζεται στα πρώτα χρόνια του Uber και των κινήσεων του συνιδρυτή του, του Travis Kalanick.

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Εισαγωγή
01:44 - Σχόλια
17:43 - Κουπόνι FTTH σύνδεσης
22:20 - Τέλη περιαγωγής στην Ευρώπη
27:10 - gov.gr
31:57 - Αγορά iPhone με συνδρομή
38:10 - Sony Project Spartacus
43:25 - Halo και Super Pumped

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

  • Thanks 1