Οι νέες ταυτότητες είναι ένα από τα κεντρικά θέματα συζήτησης στο νέο podcast των "3 στον αέρα" με τους Δημήτρη Μαλλά, Τίμο Κουρεμένο και Κων/νο Σκιαδά.

Αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί μέχρι στιγμής αν οι νέες ταυτότητες θα είναι οι ευρωπαικές που περιμένουμε τόσα χρόνια, αυτές σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου Υπουργού, έρχονται τον προσεχή Σεπτέμβριο.

 

Επόμενο θέμα η ενημέρωση που είχαμε από τη Vodafone η οποία ανακοίνωσε επενδύσεις που στόχο έχουν τη βελτίωση του δικτύου της αλλά και 180.000 συνδρομητές στη Vodafone TV, η οποία σύντομα θα αποκτήσει εφαρμογή στις τηλεοράσεις της Samsung. Συνεχίζουμε με άλλη μια ενημέρωση, αυτή τη φορά από τον Κωτσόβολο, με την ανακοίνωση των τελευταίων θετικών αποτελεσμάτων αλλά κυρίως το τι ισχύει σε ότι αφορά το ενδεχόμενο εύρεσης νέου ιδιοκτήτη αφού ως γνωστόν η μητρική εταιρεία Currys έχει βγάλει την αλυσίδα προς πώληση.

Στα υπόλοιπα θέματα συζητάμε για τις επερχόμενες αλλαγές στην παρουσία της Vivo στην Ελλάδα αλλά και την τεράστια επιτυχία της εφαρμογής Threads της Meta, η οποία μέσα σε 5 μέρες έχει ήδη συμπληρώσει 100 εκατομμύρια συνδρομητές.

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Εισαγωγή
01:22 - Σχόλια
14:55 - Ταυτότητες
20:24 - Ανέπαφη πληρωμή εισιτηρίου στις συγκοινωνίες
23:07 - Vodafone
26:45 - Κωτσόβολος
36:03 - Vivo
37:54 - Threads.app
50:32 - PlayStation
50:42 - TV & Movies

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!