Στο νέο podcast των 3 στον αέρα, απαντάμε αρχικά στα πολλά σχόλια που αφήσατε ενώ συνεχίζουμε με ένα σχολιασμό των τιμών του iPhone 15, που φέτος είναι σημαντικά μειωμένες σε σχέση με πέρσι. 

Συνεχίζουμε με την Huawei και την παρουσία μας στην παρουσίαση της νέας σειράς έξυπνων ρολογιών της εταιρείας, των Watch GT4, με προτάσεις τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες που ξεχωρίζουν για την εμφάνιση αλλά και την ανταγωνιστική τους τιμή.

Επόμενο θέμα τα νέα smartphones της Motorola που θα κάνουν σύντομα την εμφάνισή τους στη χώρα μας, ενώ ο Δημήτρης (Μαλλάς) μας αναλύει τις πρόσφατες ανακοιώσεις της Vodafone. Η πρώτη έχει να κάνει με το νέο  περιβαλλοντικό πρόγραμμα της εταιρείας για την χαρτογράφηση και προστασία της Ποσειδωνίας στις ελληνικές θάλασσες, ενώ ανακοινώθηκε και η δημιουργία shop-in-shop της Vodafone μέσα στα Public.

Ολοκληρώνουμε με την αποχώρηση έκπληξη του Panos Panay από τη Microsoft αλλά και το λανσάρισμα των "ευέλικτων αποταμιευτικών λογαριασμών" της Revolut που δημιουργούν αίσθηση με τα υψηλά επιτόκια καταθέσεων που προσφέρουν.

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Εισαγωγή
01:25 - Σχόλια
15:33 - iPhone τιμές
21:10 - Huawei
31:00 - Motorola
34:25 - Vodafone
39:50 - Revolut
43:15 - Surface 

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!