Νέο επεισόδιο για το τεχνολογικό μας podcast με τους Δημήτρη Μαλλά, Κων/νο Σκιαδά και Τίμο Κουρεμένο.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί ένα από τα κεντρικά θέματα συζήτησης, με αφορμή την έρευνα της Grant Thornton με την ονομασία "Technology & Beyond" η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η έρευνα επιβεβαιώνει τα χαμηλά επίπεδα στα οποία βρίσκεται η αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών από τις μεσαίες και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, χωρίς να λείπου και άλλες (δυσάρεστες) εκπλήξεις.

Με αφορμή το πρόγραμμα "YOU. MADE BY YOU" του WHAT'S UP, φιλοξενούμε τον Δημήτρη Φούσια, Υποδιευθυντή του τμήματος Consumer Marketing Communications της Cosmote. Αποτελεί ένα βιωματικό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης, με τον κ. Φούσια να μας δίνει όλες τις αναλυτικές πληροφορίες για το τι προσφέρει, σε ποιους απευθύνεται και πως μπορεί κάποιος να το παρακολουθήσει.

Συνεχίζουμε με Κωτσόβολο και τις πρόσφατες πληροφορίες για το που βρίσκεται η διαδικασία πώλησής του από τη μητρική εταιρεία, με μεγάλα ονόματα να έχουν καταθέσει ήδη μη δεσμευτικές προσφορές. Σε άλλα θέματα ξεχωρίζουμε την αναφορά στα νέα Pixel smartphones της Google αλλά και στο νέο foldable laptop της HP.

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Εισαγωγή
00:50 - Σχόλια
19:53 - What's Up, συνέντευξη με τον Δημήτρη Φούσια
28:22 - Κωτσόβολος
31:54 - Ηλεκτρονικό εμπόριο
34:00 - Έρευνα Grand Thorton
42:44 - Google Pixel 8 Series
47:50 - TV Shows & Movies

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts και με βίντεο στα YouTube Music και Spotify!