Στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, είναι αφιερωμένο το σημερινό μας podcast, με τον Τίμο να βρίσκεται στα κεντρικά της εταιρείας για να παρακολουθήσει από κοντά το Google I/O 2024.

Λίγο μετά την κεντρική παρουσίαση, σχολιάζουμε μαζί τις κυριότερες ανακοινώσεις, στο επίκεντρο των οποίων βρίσκεται φυσικά το AI και το γλωσσικό μοντέλο της Google, το Gemini και οι multimodal δυνατότητές του.

Μία μέρα πριν και σε κλειστή παρουσίαση, είδαμε άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση, αυτή της OpenAI, η οποία αφορούσε το νέο LLM της εταιρείας, το GPT-4o. Οι δυνατότητές του και γενικότερα ανακοινώσεις οι οποίες παρουσιάστηκαν με αντίστοιχα demos, σίγουρα έκλεψαν λίγο από τη δόξα της Goolge, μία μέρα μετά.

Συνέχεια με ΑΑΔΕ και την είδηση για έλεγχο από εφοριακούς των ανασφάλιστων οχημάτων αλλά και οχημάτων που αν και έχουν δηλωθεί σε καθεστώς ακινησίας, κυκλοφορούν κανονικά. Ολοκλήρωνουμε με τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα των Cosmote & Vodafone, όπου μεταξύ άλλων μαθαίνουμε ότι το Gigavoucher θα κυκλοφορήσει τελικά το Φθινόπωρο.

00:00 - Εισαγωγή
01:30 - Σχόλια
05:16 - Google I/O 2024
35:30 - OpenAI
36:40 - ΑΑΔΕ
38:40 - Cosmote & Vodafone αποτελέσματα
49:40 - Εκδηλώσεις

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts και με βίντεο στα YouTube Music και Spotify!