Με αφορμή τη σημερινή "Παγκόσμια Ημέρα Εμπειρίας Πελάτη", φιλοξενούμε στο σημερινό μας podcast την κα. Μαρία Καλλέργη, Head of Customer Excellence and Experience της Κωτσόβολος.

Συζητάμε μαζί για το σημαίνει η συγκεκριμένη ημέρα, καθώς και τις προσπάθειες που γίνονται σ' αυτό τον τομέα σε μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής της χώρα μας. 

Στα επόμενα θέματα, συζητάμε για την τελευταία έκθεση για την πορεία της Ψηφιακής Ευρώπης, όπου τα ευρήματα δεν είναι αισιόδοξα ειδικά για τη χώρα μας. Συνεχίζουμε με την ενεργοποίηση του Smart Readiness από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, όπου 120.000 ακίνητα μπορούν να αποκτήσουν υπερ- υψηλές ταχύτητες, και σύνδεση με δίκτυα νέας γενιάς. Από τα σημαντικότερα θέματα των περασμένων ημερών είναι η δυνατότητα ελεύθερης επιλογής τερματικού εξοπλισμού για όλους τους καταναλωτές σταθερών συνδέσεων ενώ ολοκληρώνουμε με τα προβλήματα υπερθέρμανσης που έχουν αναφερθεί από μικρή μερίδα κατόχων iPhone 15 Pro.

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Εισαγωγή
00:51 - Συνέντευξη με Μαρία Καλλέργη (Head of Customer Excellence and Experience της Κωτσόβολος)
34:20 - Σχόλια
47:48 - Έκθεση για πορεία Ψηφιακής Ευρώπης
52:30 - Smart Readiness
53:20 - Router Free
57:24 - Samsung
1:00:20 - iPhone 15

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts και με βίντεο στα YouTube Music και  Spotify!