Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, το podcast των "3 στον αέρα" επιστρέφει με αρκετά θέματα συζήτησης.

Κεντρικό θέμα είναι η παρουσία μας στη CES 2022, τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο η οποία αν και με σημαντικά λιγότερους εκθέτες και κοινό, εντούτοις επιφύλασσε μια σειρά από ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Ρίχνουμε μια ματιά στις σημαντικότερες ανακοινώσεις μέσα από σχετικά πλάνα και συνεχίζουμε το σχολιασμό της επικαιρότητας με τη μεγαλύτερη εξαγορά στο χώρο των videogames, αυτή της Zynga από την Take-Two και το τι ακριβώς σημαίνει για το χώρο.

Επόμενα θέμα και πάλι οι οπτικές ίνες και πόσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα Super Fast Broadband, ειδικά την περασμένη χρονιά με τα στοιχεία να δείχνουν τεράστια αύξηση στη ζήτηση FTTH. Επιπλέον μοιραζόμαστε τις πρώτες πληροφορίες για ένα νέο πρόγραμμα με την ονομασία Fiber Readiness, η οποία αφορά την επιδότηση δημιουργίας καλωδιακών υποδομών στις πολυκατοικίες και τα κτίρια.

Ολοκληρώνουμε την πρώτη εκπομπή του έτους με τις εξελίξεις στο Public αλλά και τις εντυπώσεις μας από τηλεοπτικές σειρές όπως Cobra Kai και Dexter.

Καλή χρονιά με υγεία!

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Εισαγωγή
01:10 - Σχόλια
09:25 - CES 2022
50:50 - Zynga
58:15 - FTTH
1:03:00 - Public
1:08:00 - Cobra Kai και άλλες σειρές

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

  • Like 3