Την κυκλοφορία του Skype για Windows Phone επιβεβαίωσε η Microsoft, φέρνοντας έτσι τη δημοφιλή εφαρμογή και στη δική της πλατφόρμα, μετά το iOS και το Android. Το Skype για Windows Phone Beta προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο στα αγγλικά, αξιοποιεί το καθαρό και απλό περιβάλλον χρήσης του Metro και σε αυτή την πρώτη δοκιμαστική του έκδοση περιλαμβάνει τις βασικές λειτουργικότητες της εφαρμογής.

Συγκεκριμένα, το Skype για Windows Phone επιτρέπει την πραγματοποίηση δωρεάν κλήσεων με ήχο ή βίντεο μέσω 3G, 4G ή WiFi, ενώ, όπως διευκρινίζει η Microsoft, δουλεύει μόνο σε Windows Phone 7.5. Επίσης, παραθέτει μια λίστα με τις συσκευές που έχουν δοκιμαστεί από την εταιρεία και εγγυώνται την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Οι συσκευές αυτές περιλαμβάνουν τα Nokia Lumia 710 και 800, HTC Titan και Radar και τα Focus S και Focus Flash της Samsung.

 

Η τελική έκδοση της εφαρμογής αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο, αλλά μπορείτε ήδη να κατεβάσετε την beta από το Windows Phone Marketplace.

 

http://www.youtube.com/watch?v=YhFMjO1we_0

 

Link.png Site: Skype Blog