Το Twitter ανακοινώνει νέα δυνατότητα στους χρήστες του, μέσα από την οποία επιτρέπει στο χρήστη τη λήψη μηνυμάτων από οποιαδήποτε follower, χωρίς απαραίτητα να απαιτείται να τον «ακολουθεί» όπως ίσχυε μέχρι πρότινος.

Μέχρι τώρα μόνο οι χρήστες που ακολουθούσαν ο ένας τον άλλον μπορούσαν να ανταλλάξουν προσωπικά μηνύματα μεταξύ τους ή μόνο με τους χρήστες που ακολουθούν. Μία νέα δυνατότητα που απ' ότι φαίνεται γίνεται σταδιακά διαθέσιμη σε όλους επιτρέπει στους χρήστες του Twitter να δέχονται μηνύματα από οποιοδήποτε follower. Αν και φαίνεται μικρή αλλαγή, επωφελούνται από αυτή περισσότερο εταιρείες έτσι ώστε να δέχονται

μηνύματα από όσους χρήστες τις ακολουθούν.

 

Η υπηρεσία των μηνυμάτων βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο, με την τελευταία αλλαγή να έχει γίνει νωρίτερα μέσα στο χρόνο, όταν κυκλοφόρησαν ενημερώσεις της εφαρμογής του Twitter για iOS, Mac και Android έτσι ώστε τα dm (direct messages) να συγχρονίζονται αυτόματα σε κάθε πλατφόρμα. Επίσης γίνονται πειραματισμοί έτσι ώστε να αποστέλλονται στους χρήστες οι έκτακτες ειδήσεις μέσα από προσωπικά μηνύματα.

 

twitterdms.jpg

Η νέα δυνατότητα μπορεί να επιλεχθεί (για όσους χρήστες έχει ενεργοποιηθεί) μέσα από τις κεντρικές ρυθμίσεις στο λογαριασμό μέσα από το twitter.com.

 

Link.png Site: http://www.twitter.com[/url]']Twitter