Η Elon Musk επιβεβαίωσε σε μία συνάντηση με συνεργάτες του στα γραφεία του X ότι η «καθολική εφαρμογή» που επιθυμεί να δημιουργήσει (The everything app) θα είναι μεταξύ άλλων και εφαρμογή για ραντεβού (dating app).

To Χ, γνωστό παλαιότερα και ως Twitter, σύντομα θα αποκτήσει νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που θα έχουν στόχο να διευκολύνουν τις γνωριμίες και τα ραντεβού στην πλατφόρμα.

Η απόφαση να μετατρέψει το X και σε εφαρμογή γνωριμιών, μεταξύ άλλων, αποτελεί μέρος του μεγαλεπήβολου σχεδίου του Elon Musk, να δημιουργήσει την λεγόμενη «καθολική εφαρμογή» ή την «εφαρμογή για τα πάντα», δηλαδή μια εφαρμογή που θα περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά των εφαρμογών που κατεβάζει συνήθως κάποιος στο smartphone του. Οι βασικές εφαρμογές που έχουν οι χρήστες στο smartphone τους περιλαμβάνουν εφαρμογές που σχετίζονται με τα οικονομικά του (όπως για τραπεζικές συναλλαγές, μετοχές, κρυπτονομίσματα), εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και κλήσεων κ.ά. Αν και δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες ακόμα, ο Elon Musk σχεδιάζει να συμπεριλάβει όλα τα παραπάνω σε ένα ενιαίο μέρος ενώ παράλληλα θα ενσωματώσει και άλλες λειτουργίες από άλλες εφαρμογές.

Ο Elon Musk μίλησε στους υπαλλήλους του X και αναφέρθηκε στo «X Dating» λέγοντας ότι έχει «βρει ο ίδιος ανθρώπους στην πλατφόρμα» και ότι οι χρήστες είναι σε θέση να καταλάβουν αν κάποιος άλλος χρήστης του X αποτελεί «καλό ταίρι» με βάση αυτά που δημοσιεύει. Τα σχόλια του Elon Musk ακολούθησε μία ερώτηση της Διευθύνουσας Συμβούλου του X, Linda Yaccarino, η οποία ρώτησε αστειευόμενη: «Οπότε, το X Dating είναι προ των πυλών;» με τον Elon Musk να απαντά: «Ναι. Υπάρχουν κάποια πράγματα που ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται σε κάποιο βαθμό. Και νομίζω ότι ίσως μπορέσουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση με τα ραντεβού».