Το μεγαλύτερο συνέδριο της Microsoft το οποίο απευθύνεται σε προγραμματιστές που στηρίζονται σε τεχνολογίες της εταιρείας, το BUILD 2014, θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 4 Απριλίου στο San Francisco όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ώρες.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου, συμπίπτει με τις φήμες για τα αποκαλυπτήρια των επόμενων εκδόσεων των Windows και Windows Phone την ερχόμενη άνοιξη, κάτι που επιβεβαιώνει και ο Steve Guggenheimer, αντιπρόεδρος της Microsoft στην επίσημη ανακοίνωση. Υπενθυμίζουμε ότι μόλις τον περασμένο Ιούνιο στη BUILD 2013 την οποία το Insomnia παρακολούθησε από κοντά, η Microsoft είχε προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια των Windows 8.1 τηρώντας την υπόσχεση για ένα ταχύ κύκλο αναβαθμίσεων πλέον στα Windows. Μεταξύ άλλων η Microsoft αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές ανακοινώσεις για τα Windows Azure, Windows Server, Visual Studio και άλλα προϊόντα της εταιρείας.

 

build2014-hero.jpg

 

Με κεντρικό πάντα σύνθημα τη νέα πολιτική της εταιρείας «Συσκευές και Υπηρεσίες», η Microsoft αναμένεται να αναφερθεί και στο άμεσο μέλλον του Xbox One και κυρίως τη πιθανή ανάπτυξη εφαρμογών γι' αυτό. Στο συνέδριο πιθανόν να ανακοινωθεί επίσημα το «μικρό» Surface με οθόνη 8 ιντσών, την ύπαρξη του οποίου έχει επιβεβαιώσει και ο Panos Panay, υπεύθυνος του τμήματος των Surface tablet.

 

Οι εγγραφές ξεκινάνε στις 14 Ιανουαρίου μέσα από την ιστοσελίδα buildwindows.com όπου και θα δοθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

 

Link.png Site: http://blogs.technet.com/b/firehose/archive/2013/12/13/mark-your-calendars-announcing-build-2014.aspx[/url]']blog.technet.com