Η Microsoft συνεχίζει να κυκλοφορεί ενδιαφέρουσες εφαρμογές για smartphones τα οποία στηρίζονται σε υπηρεσίες η προϊόντα της εταιρείας. Σειρά σήμερα για το Skydrive, την υπηρεσία αποθηκευτικού χώρου της εταιρείας η οποία δίνει σε κάθε χρήστη τη δυνατότητα να ανεβάσει έως και 25gb δεδομένα όπως έγγραφα και φωτογραφίες.

 

Η εφαρμογή κυκλοφορεί από σήμερα όχι μόνο για smartphones που στηρίζονται στην πλατφόρμα των Windows Phone 7.5, αλλά και για το iPhone, μια πλατφόρμα που η Microsoft δείχνει να την υποστηρίζει αρκετά.

 

0602.SkyDrive_Folder_54C99457.jpg 2768.SkyDrive-Folder-iPhone_6F660AA3.jpg

 

Μέσω της εφαρμογής Skydrive μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όλα τα αρχεία που έχετε περάσει στην υπηρεσία όπως για παράδειγμα στο να εμφανίσετε φωτογραφίες που έχετε ήδη ανεβάσει ή ακόμα να ανοίξετε κάποιο έγγραφο μέσω του Office hub. Παράλληλα είναι δυνατή η δημιουργία φακέλων ενώ για κάθε αρχείο αντιστοιχεί ένα url το οποίο μπορείτε να δώσετε σε όποιον θέλετε να έχει πρόσβαση σ' αυτό. Για τα έγγραφα μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής για το αν ο παραλήπτης θα έχει το δικαίωμα επεξεργασίας.

 

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει 2 βίντεο τα οποία περιέχουν μια πρώτη παρουσίαση της εφαρμογής σε iPhone και Windows Phone. Μπορείτε να τα δείτε στη συνέχεια:

 

 

Link.png Site: Skydrive

Link.png Site: Ανακοίνωση