Τον Φεβρουάριο του 2012, ο Andrew Kim κέντρισε το ενδιαφέρον έπειτα από την αποκάλυψη ορισμένων λογοτύπων που σχεδιάσε ο ίδιος για τα προιόντα της Microsoft.

Ως βάση του έλαβε το λογότυπο των Windows 8, το οποίο είχε παρουσιάσει η εταιρεία πριν την διάθεση του λειτουργικού. Πλέον όμως ο Andrew κατάφερε να αποκτήσει μια θέση εργασίας στην Microsoft. Ο ίδιος επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο μέσα από το blog του ενώ δήλωσε ότι θα ξεκινήσει επισήμως το ερχόμενο καλοκαίρι ειδικότερα για ένα project πάνω στην γνωστή παιχνιδοκονσόλα της εταιρείας, το Xbox.

 

Ο Kim ανέφερε μάλιστα ότι στο παρελθόν τον είχαν προσεγγίσει πολλές εταιρείες προκειμένου να εργαστεί για αυτές, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, επέλεξε αυτήν που τον εκφράζει καλύτερα, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα εργασίας του.

 

1000wi.jpg

 

Link.png Site: ']The Next Microsoft

Link.png Site: http://www.theverge.com/2013/1/19/3895444/andrew-kim-the-next-microsoft-designer-hired-by-xbox?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+WinRumors+%28WinRumors%29']theverge.com