Πλησιάζοντας ολοένα και περισσότερο στo πρώτo ετήσιo συνέδριο BUILD της Microsoft, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν την εμφάνισή τους. Το BUILD θα λάβει χώρα στο Anaheim στην Καλιφόρνια την περίοδο 13-16 Σεπτεμβρίου και ουσιαστικά αποτελεί τον αντικαταστάτη των Συνεδρίων Επαγγελματιών Προγραμματιστών της Microsoft και του WinHEC που διοργανόνονταν τα προηγούμενα χρόνια.

 

Το BUILD θεωρείται η εκδήλωση στην οποία θα αποκαλυφθούν αρκετές πληροφορίες για την επερχόμενη έκδοση των Windows, ενώ κατά πάσα πιθανότητα ο παρευρισκόμενοι θα λάβουν και έναν δίσκο της beta έκδοσης των Windows 8.

 

Τα εισητήρια για το συνέδριο έχουν ήδη εξαντληθεί εδώ και ένα μήνα πριν, αλλά η Microsoft έχει φροντίσει να μεταδώσει ζωντανά τις παρουσιάσεις (keynotes). Έχουνε προγραμματιστεί δύο keynotes για τις 13 και 14 Σεπτεμβρίου. Οι υπόλοιπες ημέρες θα καλυφθούν από συνεδρίες για τις οποίες θα αναρτηθούνε τα video τους στο τέλος της κάθε ημέρας. Η Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου είναι η μέρα που θα λάβει χώρα ένα μυστηριώδης event με την ονομασία “Meet the Experts”.

 

To Insomnia θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει όλες τις ανακοινώσεις για τα Windows 8.

 

Link.png Site: neowin.net