Στις 12 Μαΐου θα διατεθεί για PC το Halo 2: Anniversary ως μέρος της γνωστής συλλογής παιχνιδιών «The Master Chief Collection».

Η συλλογή συνολικά αποτελείται από τους τίτλους Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST, Halo: Reach και Halo 4 με περισσότερες από 120 χάρτες multiplayer και 67 αποστολές campaign.

Η συλλογή αναπτύχθηκε από την 343 Industries σε συνεργασία με άλλα στούντιο με το publishing να γίνεται από την Xbox Game Studios.

Το Halo 2: Anniversary είναι το 2ο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει για την πλατφόρμα PC από την συλλογή. Η remastered έκδοση του Halo 2 είχε κυκλοφορήσει ως μέρος του «original release» της Master Chief Collection για το Xbox One πριν από έξι περίπου χρόνια (2014). Η έκδοση Anniversary διαθέτει βελτιωμένα γραφικά, υφές και ανάλυση rendering ωστόσο έχει νέα cutscenes από την Blur Studios κ.ά.

Το Halo 2: Anniversary θα διατεθεί μέσω του Steam, του Microsoft Store και του Xbox Game Pass στις 12 Μαΐου πλαισιώνοντας τα Halo: Reach και Halo: Combat Evolved Anniversary. Θα χρειαστεί αρκετό διάστημα ακόμη ωσότου ολοκληρωθεί η συλλογή για PC, από την οποία απουσιάζουν ακόμη τα Halo 3, Halo 3: ODST και Halo 4 αν και η Microsoft έχει πει ότι θα κυκλοφορήσουν όλα πριν αλλάξει η χρονιά.