Κάνοντας τη ζωή πολλών επαγγελματιών λίγο πιο εύκολη

Αρκετές νέες εκπλήξεις ετοίμασε η Microsoft για το ανοιξιάτικο Ignite event, καθώς ανακοίνωσε αρκετές νέες συσκευές, συμβατές με την υπηρεσία Microsoft Teams με επίκεντρο την παραγωγικότητα. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τα νέα "έξυπνα ηχεία", ένα νέο Dell monitor πιστοποιημένο για χρήση με το Teams και video bars που είναι περιφερειακά και θα εφαρμόζονται στα PC, μετατρέποντάς τα σε end-point υψηλής ποιότητας.

Τα νέα έξυπνα ηχεία (όπως τα αποκαλεί η Microsoft), είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον hardware και θα γίνουν διαθέσιμα στο δεύτερο μισό του 2021, επιτρέποντας καταγραφή των meetings και παρακολούθηση μέχρι και 10 άτομα σε ένα meeting. Χρησιμοποιώντας μικρόφωνο 7 συστοιχιών και την ΑΙ της Microsoft, θα μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα σε χώρους όπου πραγματοποιούνται meetings και θα καταγράφει τις συνομιλίες, κάτι πολύ σημαντικό όταν η εξ' αποστάσεως εργασία έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας.

teams-hardware-1280x720-1.png

Μαζί με τα ηχεία, αποκαλύφθηκαν και νέα monitors όπως το Dell Video Conferencing Monitor και το Poly Studio P21, που έρχονται εξοπλισμένα με ενσωματωμένο μικρόφωνο, κάμερα και στην περίπτωση του P21, φωτισμό.

Η νέα P15 Video Bar της Poly είναι ένα περιφερειακό που κουμπώνει εύκολα στα monitor και τα μετατρέπει σε end-point υψηλής ποιότητας. Άλλο ένα νέο περιφερειακό είναι η νέα κάμερα Cam130 της Aver, που έρχεται με ενσωματωμένο φωτισμό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

msedge_2021-03-01_19-52-24-1280x422.png

Με την ραγδαία εξέλιξη του Microsoft Teams και πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά, είναι απόλυτα λογικό να βλέπουμε νέο hardware από την εταιρεία, καθώς η ζήτηση υπάρχει και μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. 

  • Like 2