Η αμερικανική εταιρεία θα προσφέρει το Teams για μικρότερες επιχειρήσεις με κόστος $4 ανά χρήστη το μήνα.

Ο αντιπρόεδρος της Microsoft, Jared Spataro, αποκάλυψε πως η εταιρεία του είναι ενθουσιασμένη για την παρουσίαση του Teams Essentials.

Πρόκειται για την πρώτη αυτόνομη προσφορά του Microsoft Teams που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις. Συγκεντρώνει χαρακτηριστικά που χρειάζονται οι μικρές επιχειρήσεις για να εξυπηρετήσουν πελάτες, όπως απεριόριστες ομαδικές βιντεοκλήσεις για έως και 30 ώρες, ομαδική συνομιλία, κοινή χρήση αρχείων και ημερολόγιο. Και με μόνο $4 ανά χρήστη το μήνα, είναι η πιο προσιτή λύση all-in-one στην αγορά σήμερα.

Το Teams Essentials επεκτείνει τις δυνατότητες της δωρεάν έκδοσης, προσφέροντας λειτουργίες όπως μεγαλύτερες συσκέψεις και περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Οι συναντήσεις μπορούν να διαρκέσουν έως και 30 ώρες και οι πελάτες μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 300 άτομα ταυτόχρονα. Επίσης, το Teams Essentials προσφέρει 10GB αποθήκευσης αρχείων ανά χρήστη, δηλαδή δύο φορές περισσότερο σε σύγκριση με τη δωρεάν έκδοση του Teams.

Το Teams Essentials θα είναι διαθέσιμο τόσο από το δίκτυο συνεργατών Microsoft Cloud Partners όσο και απευθείας από τη Microsoft. Η εταιρεία σημειώνει επίσης ότι τα άτομα που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το Teams για προσωπική χρήση, μπορούν να αποκτήσουν τις ίδιες δυνατότητες με την έκδοση Essentials αγοράζοντας μία συνδρομή Microsoft 365 Family ή Personal.

  • Like 1
  • Thanks 1