Το Office 365 ανακηρλυχθηκε ως η καλύτερη εφαρμογή στο Cloud για το 2011, σύμφωνα με το δημοφιλές περιοδικό τεχνολογίας CRN. Ανάμεσα σε μια λίστα με τις 15 καλύτερες εφαρμογές της χρονιάς, η σουίτα γραφείου της Microsoft στο Cloud αποτέλεσε “την πραγματική πρόκληση η οποία παραγκωνίζει ακόμη και τα Google Apps".

 

Ένα από τα κριτήρια επιλογής του Office 365 ως την καλύτερη Cloud εφαρμογή του 2011 είναι η χαμηλή τιμή του, με τις συνδρομές του να ξεκινούν από τα $6 δολάρια/μήνα, που είναι ένα δολάριο ακριβότερο σε σύγκριση με το πιο οικονομικό πακέτο του Google Apps. Το Office 365 κατατάχθηκε πρώτο για την ευχρηστία του, καθώς δίνει τη δυνατότητα αξιοποίησης όλων των δυνατοτήτων του ακόμη και σε μεγάλες επιχειρήσεις σε λίγα μόλις λεπτά. Εκτός από τη μεταφορά της σουίτας του Office στο Cloud, το Office 365 συμπεριλαμβάνει το Exchange Online για e-mail, το SharePoint Online για διαμοιρασμό εγγράφων και καλύτερη συνεργασία, και την πλατφόρμα διασκέψεων Lync Online.

 

Σε λιγότερο από ένα χρόνο από τη στιγμή της κυκλοφορίας του, το Office 365 χρησιμοποιήθηκε περίπου 8 φορές περισσότερο σε επιχειρήσεις σε σύγκριση με τις αρχικές εκτιμήσεις. Αν και σε όλο το χρονικό διάστημα της κυκλοφορίας του έχει επηρεαστεί από μερικά διαστήματα διακοπών λειτουργίας, φαίνεται να αποτελεί ένα δυνατό ανταγωνιστή του Google Docs.

 

Άλλα προϊόντα και λογισμικό που ψηφίστηκαν τα καλύτερα στην κατηγορία τους για το 2011 είναι το Samsung Galaxy Tab, το Mac OS X Lion, το HP TouchSmart 9300 Elite και το LibreOffice. Το Apple iPad 2 ψηφίστηκε ως το καλύτερο προϊόν της χρονιάς.

 

Link.png Site: neowin.net