Μπορεί η Microsoft να έχει λανσάρει την νέα έκδοση της σουίτας MS Office για το δημοφιλές iPad εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, ωστόσο από αυτή έλειπε μια ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη που δεν ήταν φυσικά άλλη από τη δυνατότητα εκτύπωσης των αρχείων.

Μετά από την τελευταία ενημέρωση όμως της εφαρμογής η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, δίνεται πλέον η δυνατότητα εκτύπωσης στους χρήστες, συνοδευόμενη μάλιστα και από διάφορες επιλογές όπως για παράδειγμα η εκτύπωση με ή χωρίς markup στο Word αλλά και όλου του φύλλου εργασίας, ή μέρους αυτού στο Excel.

 

Mε την εν λόγω ενημέρωση προστέθηκαν ακόμη τα SmartGuides στο PowerPoint που επιστρέπουν τη βέλτιστοποίηση της στοίχισης όταν στο ίδιο slide τοποθετούνται εικόνες, σχήματα και κείμενο ενώ στο Excel έχει προστεθεί το AutoFit, το οποίο επιτρέπει τη ρύθμιση του πλάτους και του ύψους περισσοτέρων από μια στηλών ή γραμμών με μια κίνηση.

 

Excel-print-blog_revised.jpg

 

Στις αρχές του Απριλίου η Microsoft ανακοίνωσε πως οι διάφορες εφαρμογές του Office για το iPad είχαν "κατέβει" πάνω από 12 εκατομμύρια φορές, ωστόσο από τότε και έπειτα δεν έχει υπάρξει κάποια νεότερη ενημέρωση.

 

Link.png Site: Neowin