Το Office 365 της Microsoft, φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι πλέον 2 εκατομμύρια συνδρομητές χρησιμοποιούν τη συνδρομητική cloud υπηρεσία.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Μάιο η Microsoft είχε ανακοινώσει 1 εκατομμύριο συνδρομητές για το Office 365 Home Premium, μια υπηρεσία που αποτελεί σημαντικό μέρος της νέας πολιτικής της εταιρείας από μια αμιγώς εταιρεία παραγωγής λογισμικού. σε εταιρεία «Συσκευών και Υπηρεσιών».

 

Το Office 365 Home Premium έκανε ντεμπούτο στις 29 Ιανουαρίου με κόστος $99.99 για ετήσια συνδρομή ή $9.99 για μηνιαία, επιτρέποντας στους χρήστες να εγκαταστήσουν τις διάφορες εκδόσεις του Office σε έως 5 διαφορετικά PC ή Mac συνολικά. Όσοι επιλέγουν τη συνδρομητική υπηρεσία του Office έχουν πρόσβαση πρώτοι σε νέα χαρακτηριστικά της σουίτας και σε δυνατότητες συγχρονισμού μέσω του Office.com

 

Τον Απρίλιο η Microsoft είχε ανακοινώσει έσοδα 1 δις δολαρίων ενώ το Σεπτέμβριο ο αριθμός αυτός έφτασε το 1.5 δις. κάτι που δείχνει σύμφωνα με τη Microsoft μια σημαντική πρόοδο αν και ακόμα το ποσοστό χρηστών της Cloud υπηρεσίας είναι ελάχιστο σε σχέση με τους παραδοσιακούς χρήστες της σουίτας.

 

Link.png Site: http://www.zdnet.com/microsoft-hits-2-million-plus-office-365-home-premium-subscriber-mark-7000022421/[/url]']ZDNet