Πολλοί εξεπλάγησαν με την αποσπώμενη οθόνη του Surface Book της Microsoft, ωστόσο το ιδιαίτερα σημαντικό αυτό χαρακτηριστικό είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στην δεύτερη έκδοση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Digitimes, που αρκετές φορές πέφτει έξω στις προβλέψεις του, το Surface Book 2 της Microsoft εισήλθε σε φάση παραγωγής και ενδέχεται να αποκαλυφθεί μέσα στον μήνα ή τον Απρίλιο.

 

Το Digitimes αναφέρει πως η Microsoft ενδέχεται στο Surface Book 2 να κάνει χρήση σχεδιασμού clamshell εγκαταλείποντας τον σημερινό 2-in-1 σχεδιασμό. Να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο, για όσους είναι σκεπτικοί με την αναφορά, ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ήταν εκείνη που πέρυσι είχε προβλέψει πρώτη και με ακρίβεια ότι η Microsoft πρόκειται να παρουσιάσει ένα all-in-one PC με την μορφή του Surface Studio.

 

Φαίνεται λοιπόν πως η Microsoft θέλει να διαχωρίσει ακόμα περισσότερο την σειρά Surface Book από την Surface Pro, ώστε η πρώτη να μην “κανιβαλίζει” τις πωλήσεις της δεύτερης.

 

Το Digitimes επίσης αναφέρει, πως η Microsoft κυκλοφόρησε πέρυσι μισό εκατομμύριο υπολογιστές Surface Book, και πως η περιορισμένη ζήτηση οφειλόταν στον αποσπώμενο σχεδιασμό, που το έφερνε σε απευθείας αντιπαράθεση με τους υπολογιστές Surface Pro. Λέγεται πως το νέο Surface Book 2 θα διαθέτει οθόνη 13,5 ιντσών, και πως το οικονομικότερο μοντέλο θα ξεκινάει από τα $999.

 

Link.png Site: The Verge