Εκτός από τις ανανεωμένες εκδόσεις των υπολογιστών Surface, η Microsoft ανακοίνωσε και ένα ζευγάρι ασύρματων over-ear ακουστικών, με την ονομασία Surface Headphones.

Τα ασύρματα ακουστικά «ενσωματώνουν» τη γνωστή ψηφιακή βοηθό της Microsoft, Cortana. Αν και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα αρκετά εντυπωσιακό χαρακτηριστικό, υπάρχουν και άλλα ωραία χαρακτηριστικά και δυνατότητες.

Τα Surface Headphones δεν διαθέτουν απλώς τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, αλλά δίνουν στον χρήστη τους τη δυνατότητα να ρυθμίσει το επίπεδο της ακύρωσης θορύβου (κλίμακα δεκατριών επιπέδων).

Στα Microsoft Surface Headphones βρίσκουμε τέσσερα beam-forming μικρόφωνα καθώς και τέσσερα ενεργά noise-cancelling μικρόφωνα καθώς και οδηγοί των 40mm.

surface_headphones1.jpg.43d8ad4d2d4f1b09d402325d32aaff07.jpg

Τα headphones της Microsoft συνδέονται με Bluetooth στην αγαπημένη σας συσκευή (υπολογιστή Windows ή Mac, συσκευή iOS ή Android) και διαθέτουν ένα χαρακτηριστικό «αυτόματης παύσης και συνέχισης» (Auto Pause & Resume) όταν τα βγάζετε και μετά από λίγο τα ξαναφοράτε. Πρόκειται για ένα σχετικά κοινότυπο χαρακτηριστικό πια, αλλά αναμφισβήτητα είναι μία χρήσιμη προσθήκη. Τα Surface Headphones θα κυκλοφορήσουν τη περίοδο των Χριστουγεννιάτικων διακοπών έναντι $350.

Engadget

  • Like 2