Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η έκδοση Windows 8.1 with Bing, είναι μία χαμηλού κόστους έκδοση του γνωστού λειτουργικού συστήματος της Microsoft, που η εταιρεία θα προσφέρει σε κατασκευαστές που πουλούν υπολογιστές με κόστος κάτω των $250. Η έκδοση δεν κρύβει κάποιους περιορισμούς για τους απλούς χρήστες.

Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα, τα Windows 8.1 with Bing είναι μία έκδοση των Windows που θα βοηθήσει τους κατασκευαστές να προσφέρουν χαμηλού κόστους υπολογιστές με Windows, ενώ παράλληλα η εταιρεία στοχεύει στην προώθηση των υπηρεσιών της όπως είναι η μηχανή αναζήτησης Bing και το OneDrive.

 

Τα εσωτερικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, περιγράφουν την έκδοση Windows 8.1 with Bing, ως μία έκδοση παρόμοια με τις άλλες εκδόσεις των Windows και στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι διαφορετικό από Windows 8.1 «Core» (32-bit ή 64-bit) με προεγκατεστημένο το Update 1.

 

Υπάρχει ωστόσο μία διαφορά. Οι κατασκευαστές PCs/ OEMs δεν θα μπορούν (εννοούμε ότι δεν έχουν την άδεια της Microsoft, αν θέλουν να χρησιμοποιήσουν την συγκεκριμένη έκδοση των Windows) να αλλάξουν την εξ’ ορισμού μηχανή αναζήτησης στον Internet Explorer που δεν είναι άλλη από τη Bing, χρησιμοποιώντας εργαλεία της Microsoft ή άλλα εργαλεία τρίτων. Επίσης δεν θα μπορούν να αλλάξουν άλλες ρυθμίσεις στον Internet Explorer.

 

Οι χρήστες, θα μπορούν να αλλάξουν ότι θέλουν, οι κατασκευαστές PCs και οι OEMs δεν θα μπορούν (έτσι δεν θα μπορούν να έρθουν και σε συμφωνία με την Google για την αλλαγή της μηχανής αναζήτησης ή με κάποιο άλλο search provider). Οπότε η έκδοση Windows 8.1 with Bing, δεν είναι κάποια δωρεάν έκδοση, αλλά μία αρκετά φθηνότερη, όσο αφορά στην άδεια χρήσης, έκδοση που θα διευκολύνει τους κατασκευαστές υπολογιστών να προσφέρουν PCs σε κόστη κάτω των 250 δολαρίων.

 

Link.png Site: http://winsupersite.com/windows-8/windows-81-bing-revealed[/url]']WinSuperSite