Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής, η αναβάθμιση Windows 10 Mobile σύντομα θα είναι διαθέσιμη για τους χρήστες συμβατών συσκευών με Windows Phone 8.1.

Σύμφωνα με μία αναφορά από το VentureBeat, η Microsoft αναμένεται να ανακοινώσει την διάθεση της αναβάθμισης (same-day availability) στις 17 Μαρτίου.

 

Σε ορισμένες συσκευές που έχουν επιλεχθεί να λάβουν τα Windows 10 Mobile, όπως λέει το VentureBeat, η αναβάθμιση θα πρέπει να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα (πρόκειται για το pull μοντέλο, και το οποίο είναι διαφορετικό από το push μοντέλο που θα ενεργοποιηθεί από την Microsoft σε άγνωστη για την ώρα ημερομηνία).

 

Συγκεκριμένα Nokia και Microsoft-branded μοντέλα Lumia που έχουν εγκριθεί για την αναβάθμιση αποτελούν για την ώρα μυστικό, και δεν θα αποκαλυφθούν μέχρι την επίσημη αυριανή ανακοίνωση.

 

Αν και η Microsoft έχασε τον στόχο για να ξεκινήσει το rollout τον περασμένο Δεκέμβριο, καθώς και ένα ακόμη τον Φεβρουάριο, η αναβάθμιση των Windows Phone 8.1 handsets σε Windows 10 άρχισε να μοιάζει με… όνειρο για τους φίλους της πλατφόρμας. Αύριο ωστόσο, η Microsoft θα ανοίξει τα χαρτιά της.

 

Link.png Site: VentureBeat