To insomnia.gr σε συνεργασία με τη Microsoft Hellas διοργανώνει διαγωνισμό για τη δημιουργία εφαρμογών Windows Phone 7 με μεγάλα χρηματικά έπαθλα για τους τρεις πρώτους νικητές.

 

Μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας Windows Phone 7 εφαρμογή και να γίνετε από τους πρώτους που θα έχουν παρουσία στο Windows Marketplace. Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 28 Μαρτίου 2011 έως 31 Μαΐου 2011 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν συμπληρώνοντας απλώς την ειδική φόρμα στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

 

Οι εφαρμογές που θα υποβληθούν θα πρέπει να είναι καινούριες και όχι εφαρμογές ή αναβαθμίσεις εφαρμογών που ήδη έχουν ανέβει ή θα ανέβουν στο Windows Marketplace μέχρι και τις 20 Απριλίου 2011. Τα κριτήρια για να αναδειχθούν οι νικητές είναι η χρησιμότητα, η πρωτοτυπία και η τεχνική αρτιότητα των εφαρμογών.

 

Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι μετρητά ύψους χιλίων (1000) ευρώ για τον πρώτο νικητή 600 ευρώ για τον δεύτερο νικητή και 400 ευρώ για τον τρίτο νικητή. Επιπλέον κάθε ένας από τους τρείς νικητές θα έχει το δικαίωμα να ανεβάσει την εφαρμογή του δωρεάν στο Windows Marketplace.

 

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον διαγωνισμό ή την δημιουργία εφαρμογών, έχει δημιουργηθεί ειδικό θέμα ως υπόμνημα στην κατηγορία του προγραμματισμού ενώ την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί ζωντανό webcast από στελέχη της Microsoft οι οποίοι θα κάνουν μια πρώτη εισαγωγή στη δημιουργία Windows Phone 7 εφαρμογών και θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας.

 

Καλή επιτυχία

 

Link.png Site: Μεγάλος Διαγωνισμός Windows Phone 7