Στα πλαίσια της παρουσίασης της Nokia η οποία διεξάγεται αυτή την ώρα στο Abu Dhabi, η εταιρεία ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία της εφαρμογής του Instagram στην πλατφόρμα των Windows Phone.

Το Instagram θεωρούνταν μέχρι πρόσφατα η μεγαλύτερη «απώλεια» για το Windows Phone store της Microsoft αφού αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα με περισσότερα από 150 εκατομμύρια ενεργά μέλη τα οποία ανεβάζουν και διαμοιράζουν φωτογραφίες σε άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης με τεράστιους ρυθμούς. Με βάση τα τελευταία στοιχεία του περασμένου Ιουνίου, το Instagram διαθέτει περισσότερες από 16 δισ. φωτογραφίες, με 1 δισ. likes να γίνονται καθημερινά στην υπηρεσία.

 

InstagramforWPhome1-2_53EFC1EF.jpg

Η εφαρμογή του Instagram για τα Windows Phone θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους και πιθανόν να διατεθεί αρχικά αποκλειστικά στις Nokia Lumia συσκευές για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

 

Link.png Site: http://blogs.windows.com/windows_phone/b/windowsphone/archive/2013/10/22/instagram-isn-t-the-only-great-app-coming-to-windows-phone-here-s-the-full-list.aspx[/url]']Windows Phone Blog

Ενημέρωση: Σύμφωνα με tweet του Joe Belfiore που ηγείται του τμήματος των Windows Phone, η εφαρμογή του Instagram όπως και αυτή του Vine, θα διατεθούν σε όλα τα Windows Phone και όχι αποκλειστικά στη σειρά Lumia της Nokia