Μπορεί να είναι ήδη γνωστό το ότι μια από τις σημαντικές αλλαγές των Windows Phone 8.1 θα είναι η προσθήκη ενός νέου Action Center (δηλαδή ενός κεντρικού σημείου διαχείρισης των ειδοποιήσεων) όμως πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή μια ακόμη πληροφορία σύμφωνα με την οποία, θα υποστηρίζονται έως και 20 ειδοποιήσεις ανά εφαρμογή.

Από τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να ανοίξει την εκάστοτε εφαρμογή που εμφανίζει τις ειδοποιήσεις με ένα "tap", ενώ οι μόνιμες ειδοποιήσεις θα μπορούν να εμφανίζονται για επτά (7) ημέρες.

 

Παράλληλα θα δίνεται η δυνατότητα να σβηστούν όποιες ειδοποιήσεις δεν είναι απαραίτητες, είτε μεμονωμένα είτε ομαδικά.

 

Κλείνοντας θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως το περασμένο μήνα διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα πρώτο βίντεο με το Action Center των Windows phone 8.1, ενώ δεν είναι απίθανο το ενδεχόμενο να προκύψουν και επιπλέον πληροφορίες μέχρι τον Απρίλιο όπου στα πλαίσια του BUILD 2014 η Microsoft θα αποκαλύψει επίσημα το νέο λειτουργικό.

 

 

Link.png Site: http://www.neowin.net/news/windows-phone-81-will-support-up-to-20-notifications-per-app-in-action-center[/url]']Neowin