Όπως είναι γνωστό, η Microsoft ανακοίνωσε την περασμένη χρονιά αναβαθμισμένες και δωρεάν εκδόσεις του Office για τις πλατφόρμες iOS και Android, και ενώ οι περισσότεροι χρήστες έκριναν θετικά αυτή την εξέλιξη, οι χρήστες της πλατφόρμας Windows Phone έμειναν να αναρωτιούνται για ποιο λόγο η Microsoft εδώ και πολύ καιρό δεν έχει ανακοινώσει κάτι αντίστοιχο για την mobile πλατφόρμα της.

Το Office στα Windows Phone αποτελεί ένα από τα πολυδιαφημισμένα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας, αλλά εδώ και καιρό δεν έχει ενημερωθεί ενώ επιπλέον δείχνει να βρίσκεται αρκετά πίσω σε λειτουργικότητα και εμφάνιση σε σχέση με τις εκδόσεις του για τις πλατφόρμες iOS και Android.

Πολλοί χρήστες της πλατφόρμας ρωτούσαν τον Joe Belfiore, τον Αντιπρόεδρο του τμήματος Λειτουργικών Συστημάτων της Microsoft για την τύχη του Office στην πλατφόρμα Windows Phone και εκείνος έσπευσε μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό που διατηρεί στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, να τους καθησυχάσει λέγοντας ότι "Σας διαβεβαιώνω ότι η ομάδα Office δεν έχει ξεχάσει τα Windows Phone" και πως "απλώς ευθυγραμμίζουμε όλα τα νέα και τις ανακοινώσεις μας σε μία, μοναδική εκδήλωση".

 

Η ομάδα της Microsoft εργάζεται πάνω σε μερικά χαρακτηριστικά ειδικά για την Κινέζικη αγορά, τα οποία θα αποκαλύψει πριν την Κινέζικη Πρωτοχρονιά, η οποία είναι στις 19 Φεβρουαρίου. Όπως είναι γνωστό, η Microsoft έχει προγραμματίσει σχετική εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων Windows 10 και άλλων προϊόντων λογισμικού στις 21 Ιανουρίου και είναι πιθανόν ο Belfiore να αναφέρεται στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

 

Link.png Site: Windows Central

Link.png Site: GSM Arena