Το Spotify παρουσίασε πριν μερικούς μήνες την ανανεωμένη του εφαρμογή για την πλατφόρμα των Windows Phone, αν και χωρίς ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, το δωρεάν streaming μουσικής όπως στις εφαρμογές της υπηρεσίας για iOS και Android.

Με τη νέα αναβάθμιση που κυκλοφορεί από σήμερα για τους χρήστες Windows Phone 8 και Windows Phone 8.1, το Spotify έρχεται να καλύψει το συγκεκριμένο κενό, προχωρώντας ακόμα και σε διάφορες άλλες βελτιώσεις όπως καλύτερα αποτελέσματα αναζήτησης και καλύτερη πλοήγηση στους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.

 

Όσον αφορά το δωρεάν streaming, ο χρήστης έχει στη διάθεση του όλες τις μουσικές λίστες που έχει δημιουργήσει στην υπηρεσία και μπορεί να ακούσει με τυχαία σειρά τα τραγούδια που περιλαμβάνονται σ' αυτές, χωρίς να χρειάζεται να προμηθευτεί κάποια συνδρομή και πάντα με την συνοδεία διαφημιστικών μηνυμάτων.

 

Ακόμη είναι δυνατή η πλοήγηση σε όλα τα άλμπουμ ενός καλλιτέχνη, χωρίς όμως να υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής συγκεκριμένου άλμπουμ, μια δυνατότητα που παρέχεται μόνο στους συνδρομητές. Παράλληλα το Spotify παρέχει και έτοιμες λίστες τραγουδιών ανάλογα με τη διάθεση σας, τις οποίες και πάλι μπορείτε να ακούσετε μέσω streaming, με διαφημιστικά μηνύματα να παρεμβάλλονται κατά την εναλλαγή των τραγουδιών.

 

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του το Spotify γνωστοποίησε ότι διαθέτει πλέον 10 εκατομμύρια συνδρομητές και 40 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Link.png Site: TheNextWeb

File.png Download: Spotify για Windows Phone 8.x