Η Sony Ericsson επιβεβαίωσε ότι τα Windows Mobile 6.1 θα ενσωματωθούν στο κινητό XPERIA X1, το καινοτόμο multimedia τηλέφωνο, που ανακοινώθηκε στο φετινό Mobile World Congress. Ο συνδυασμός των Windows Mobile 6.1 και της μοναδικής πλατφόρμα XPERIA της Sony Ericsson, θα προσφέρει ακόμα καλύτερη ποιότητα διασύνδεσης, μηνυμάτων και multimedia λειτουργιών, απόλυτα επικεντρωμένη στον χρήστη.

 

Καθώς το broadband των κινητών τηλεφώνων ωριμάζει, οι καταναλωτές ανυπομονούν για τις επόμενες υπηρεσίες σχετικά με το διαδίκτυο. Το XPERIA X1 της Sony Ericsson δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προσωποποιήσουν την εμπειρία χρήσης μέσα από την ξεχωριστή οθόνη αφής και το user interface με panels. Το συνεχώς ενεργό desktop επιτρέπει στους χρήστες να οργανώσουν το μενού όπως επιθυμούν, αλλάζοντας τα panels ανάλογα με τη διάθεση και τις δραστηριότητές τους.

 

Επιπρόσθετα, η Sony Ericsson σχεδιάζει να εναρμονιστεί με τους συνεργάτες της στο κομμάτι της τεχνολογίας των panels, για να αναπτυχθούν επιπλέον συναρπαστικές εφαρμογές που θα μπορούν να απολαύσουν οι χρήστες στο XPERIA X1.

 

Το Sony Ericsson XPERIA X1 θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές το δεύτερο εξάμηνο του 2008.

 

Source.png Πηγή: cosmo.gr