Μία νέα εικόνα που διέρρευσε και υποτίθεται ότι προέρχεται από την νέα έκδοση των Windows Phone 8.1 μας δείχνει πιθανότατα ένα panel που προέρχεται από τις γρήγορες ρυθμίσεις της νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, έχουμε να κάνουμε με εικονικά πλήκτρα πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης. Επίσης παρατηρούμε νέες χρωματικές επιλογές για το background και τα Live Tiles.

 

Το panel, υποθέτουμε ότι “κατεβαίνει” ή εμφανίζεται χρησιμοποιώντας το μενού των γρήγορων ρυθμίσεων, και μας δείχνει ότι ο χρήσης μπορεί να ελέγξει ξεχωριστά την ένταση του ήχου για τις κλήσεις και τις ειδοποιήσεις, αλλά και για τα πολυμέσα και τις εφαρμογές, από ένα μοναδικό σημείο.

 

Υπάρχει επίσης δυνατότητα ελέγχου της αναπαραγωγής πολυμέσων, συντόμευση για τις ρυθμίσεις αλλά και συντόμευση για σίγαση επίσης από το ίδιο panel και όχι ξεχωριστά. Όπως πάντα, έχετε στο νού σας ότι η αυθεντικότητα της εικόνας ελέγχεται και θα μπορούσε κάλιστα να αποτελεί προϊόν επεξεργασίας.

 

gallery_286955_895_24368.jpg

 

Σύμφωνα με φήμες και αναφορές, η Microsoft αναμένεται στα Windows Phone 8.1 να ενσωματώσει τον νέο προσωπικό βοηθό που θα ανταγωνιστεί τους Siri και Google Now των λειτουργικών συστημάτων iOS και Android αντίστοιχα και έχει για την ώρα την κωδική ονομασία "Cortana". Δείτε παρακάτω ένα video που δείχνει λίγη... δράση από “Cortana” παρακάτω.

 

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/possible_windows_phone_81_screenshot_surfaces-news-7721.php[/url]']PhoneArena