Η Mozilla κυκλοφόρησε μια νέα δοκιμαστική έκδοση του δημοφιλούς φυλλομετρητή της, μια έκδοση η οποία φέρει την κωδική ονομασία Firefox 18 beta[/b] για Windows, Mac και Linux. Η συγκεκριμένη έκδοση προσθέτει ένα πλήθος χαρακτηριστικών και βελτιώσεων υποσχόμενων να αυξήσει την εμπειρία του χρήστη κατά την περιήγησή του στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει δυνατότητες δημιουργία διαδικτυακών java script εφαρμογών ενώ τα διάφορα παιχνίδια πλέον τρέχουν σαφώς καλύτερα χάρη σε ένα νέο χαρακτηριστικό γνωστό ως IonMonkey.

Συγκεκριμένα το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει στον Firefox να διαχειρίζεται με πιο αποτελεσματικό τρόπο διεργασίες της java script ενώ είναι εφικτή η διενέργεια ρυθμίσεων που δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν με το JagerMonkey. Τέλος μπορεί να παραλείψει την μετάφραση κώδικα των λειτουργιών της java script σε 32 και 64 bit ΑRM αρχιτεκτονικές.

 

Όσοι χρήστες διαθέτουν συσκευές Mac, η Mozilla βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να τους ανακοινώσει ότι η νέα έκδοση του φυλλομετρητή της θα υποστηρίζει πλέον και οθόνες Retina ενώ υπάρχει και ενσωματωμένος PDF viewer. Για την πλήρη λίστα των χαρακτηριστικών, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Mozilla.

 

Link.png Site: Techspot