Η Microsoft προχώρησε χθες στην κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του Internet Explorer 11 για τα Windows 7 ύστερα από μια μακρά περίοδο δοκιμών.

Ο Internet Explorer 11 φέρνει στα Windows 7 σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά που διαθέτει στα Windowws 8.1 όπου και βρίσκεται προεγκατεστημένος, τα οποία διατηρούν το μεγαλύτερο μερίδιο μεταξύ όλων των εκδόσεων των Windows. Στις διαφορές είναι η μη υποστήριξη του πρωτοκόλλου SPDY της Google, η υποστήριξη 100 ανοιχτών tabs και φυσικά η απουσία έκδοσης που να είναι βελτιστοποιημένη για χρήση με την αφή.

 

Σύμφωνα με τη Microsoft, η νέα έκδοση του Internet Explorer 11 είναι έως και 30% πιο γρήγορη από οποιαδήποτε άλλη ανταγωνιστική πρόταση στα Windows 7 ενώ οι επιδόσεις της Javascript είναι 9% πιο γρήγορες από αυτές που συναντάμε στον Internet Explorer 10. Για τη μέτρηση των επιδόσεων, η Microsoft δημιούργησε δύο νέα benchmarks, το EtchMark και το Popcorn τα οποία είναι διαθέσιμα από σήμερα.

 

2870.ifwgafcab-image2_760x478.jpg

 

Ακόμα στον IE11 βλέπουμε τα ανανεωμένα Developer Tools, το decoding αρχείων JPG σε πραγματικό χρόνο με τη χρήση της GPU του συστήματος και η υποστήριξη 25 νέων και ανανεωμένων web standards με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το WebGL.

 

File.png Download: ']Internet Explorer 11

Link.png Site: http://blogs.msdn.com/b/ie/archive/2013/11/07/ie11-for-windows-7-globally-available-for-consumers-and-businesses.aspx']IEBlog