Η τελική έκδοση του OS X 10.9.1 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγα λεπτά για κατόχους Mac συσκευών και όπως φανερώνει ο αριθμός της έκδοσης, περιλαμβάνει κυρίως σημαντικές διορθώσεις σε προβλήματα που έχουν αναφερθεί.

Ένα από τα σημαντικότερα είναι η καλύτερη υποστήριξη Gmail λογαριασμών από την εφαρμογή OS X Mail καθώς και διορθώσεις για όσους χρησιμοποιούν προκαθορισμένες ρυθμίσεις στην email υπηρεσία της Google. Στην ίδια εφαρμογή του Mail όπως αναφέρει η Apple υπάρχει καλύτερη αναζήτηση αλλά και μεγαλύτερη αξιοπιστία του συστήματος των Smart Mailboxes.

 

Άλλες αλλαγές αφορούν τη λειτουργία του VoiceOver και προβλήματος που υπήρχε με την εκφώνηση προτάσεων στις οποίες περιλαμβάνονται χαρακτήρες emoji όπως επίσης και η ενημέρωση των Shared Links κατά το άνοιγμα τους στη sidebar του Safari.

 

Όπως πάντα, η αναβάθμιση του OS X είναι διαθέσιμη μέσω του Mac App Store ενώ η Apple κυκλοφόρησε μια καινούρια έκδοση του OS X 10.9.1 η οποία είναι σχεδιασμένη για τα μοντέλα MacBook Pro με Retina οθόνη τα οποία είχαν κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2013. Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει «συγκεκριμένες βελτιώσεις» με στόχο την καλύτερη σταθερότητα και τη συμβατότητα των συγκεκριμένων συστημάτων.

 

Link.png Site: http://www.macrumors.com/2013/12/16/apple-releases-os-x-10-9-1-with-several-mail-improvements/[/url]']MacRumors