Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Apple, η νέα έκδοση του λειτουργικού της συστήματος με κωδική ονομασία Leopard, θα κυκλοφορήσει στα apple stores στις 26 Οκτωβρίου στη τιμή των 129 δολαρίων.

 

Το νέο Mac OS X 10.5 φέρνει περισσότερες από 300 αλλαγές όπως νέο τρισδιάστατο dock, ανανεωμένος finder, Time Machine για την εύρεση και ανάκληση χαμένων η διαγραμμένων αρχείων καθώς και το Spaces που δίνει τη δυνατότητα για παράλληλα desktop στην οθόνη σας.

 

Επιπλέον θα ενσωματώνει πλέον το boot camp που επιτρέπει στους κατόχους Macbook, iMac και όλων των άλλων μοντέλων με intel επεξεργαστή, να τρέχουν παράλληλα και τα Windows XP,Vista. 'Όσοι χρησιμοποιούν την υπάρχουσα beta εφαρμογή από την σχετική ιστοσελίδα της Apple, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι έχει για ημερομηνία λήξης τo τέλος του 2007 όπου και στη συνέχεια δε θα επιτρέπει καμία αλλαγή στο partition του δίσκου.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την κυκλοφορία του Mac OS X Leopard στη χώρα μας καθώς και την επίσημη τιμή του, θα γίνουν σύντομα γνωστές.

 

 

Source.png Πηγή: Ανακοίνωση Apple