Η πάντα ανήσυχη Opera, κάνει μια νέα προσπάθεια για το iPad παρουσιάζοντας ένα νέο browser με το όνομα Coast.

Αν και η Opera έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό browser για το iPad και συγκεκριμένα τον Opera Mini, φαίνεται ότι δεν ήταν ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα. Ο Coast browser όπως αναφέρει στέλεχος της εταιρείας «είναι ο browser που θα έπρεπε να διαθέτει κάθε iPad» μια δήλωση που συμβαδίζει με το περιβάλλον της εφαρμογής η οποία είναι βελτιστοποιημένη για tablets.

 

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι έχουμε στη διάθεση μας μια σειρά από gestures μέσω των οποίων μπορούμε να πλοηγηθούμε εύκολα σε διαφορετικές ιστοσελίδες. Για παράδειγμα με αριστερό swipe μπορείτε να πάτε μια σελίδα πίσω, και με την κίνηση δεξιά, μια ιστοσελίδα μπροστά. Τα bookmarks αντικαθιστόνται από το Speed Dial του Opera έχοντας πρόσβαση από τα εικονίδια που βρίσκονται στα δεξιά.

 

 

Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να εισάγετε μια διεύθυνση ιστοσελίδας ενώ στις υπόλοιπες επιλογές υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης, διαμοιρασμού σε fb/twitter καθώς και την αποστολή της ιστοσελίδας σε email.

Ο Coast browser δε διαθέτει tabs και στηρίζεται και πάλι σε gestures για την εναλλαγή ιστοσελίδων που έχετε ήδη ανοίξει, μια αλλαγή η οποία έχει γίνει ώστε να φαίνεται όσο το δυνατό περισσότερος χώρος της ιστοσελίδας.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε το Coast browser της Opera από τον παρακάτω σύνδεσμο

 

Link.png Site: https://itunes.apple.com/app/coast/id674024845[/url]']Coast - App Store