Μαζί θα αναβαθμιστούν και οι ενδείξεις φωτισμού, κάμερας και λειτουργίας πτήσης για να ταιριάζουν καλύτερα στο νέο σχεδιασμό των Windows 11

Μπορεί να χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 10 χρόνια, αλλά τα Windows θα λάβουν μια μοντέρνα μπάρα για την ένδειξη έντασης ήχου. Αυτό σημαίνει πως η μπάρα που αρχικά παρουσιάστηκε με τα Windows 8 το 2012, θα αντικατασταθεί με μια νέα μπάρα που θα ταιριάζει στον σχεδιασμό των Windows 11.

Συνολικά, οι ενδείξεις έντασης, φωτισμού, κάμερας και λειτουργίας πτήσης θα λάβουν όλες ενημέρωση σύντομα με πιο μοντέρνο σχεδιασμό. "Οι νέες μπάρες θα εμφανίζονται όταν πατάτε το κουμπί έντασης ή φωτισμού στο laptop σας και θα διατηρούν την επιλογή μεταξύ φωτεινής και σκοτεινής λειτουργίας, δίνοντας μια σταθερή εμπειρία Windows", είπε η Windows Insider Amanda Langowski.

hw_vol_flyout.jpg

Μαζί με τις σχεδιαστικές αλλαγές, η Microsoft επιτρέπει τη δοκιμή μιας νέας εφαρμογής κλήσεων με το Your Phone app στα Windows 11. "Η ενημέρωση αυτή περιέχει ένα νέο παράθυρο εν ώρα κλήσης με ενημερωμένα εικονίδια, νέο φόντο και άλλες UI αλλαγές που αρμόζουν στον βελτιωμένο σχεδιασμό των Windows 11" είπε η Langowski.

Το τελευταίο διαθέσιμο preview build 22533 των Windows 11 επίσης περιέχει θέματα για το πληκτρολόγιο αφής, στο emoji panel και αλλού για όλους τους Dev Channel testers. Επιπλέον θα υπάρχει δυνατότητα απεγκατάστασης της εφαρμογής του Ρολογιού, μία από τις εφαρμογές που έρχονται προεγκατεστημένες με τα Windows.

YP_new_calls.jpg

Οι αλλαγές αυτές μπορεί να έρχονται σε μηνιαία βάση στις δοκιμαστικές εκδόσεις των Windows, όμως η Microsoft πλέον στοχεύει να προσφέρει μια ετήσια μεγάλη ενημέρωση στο νέο λειτουργικό της. Τέλος, η εταιρεία δεν αποκάλυψε πότε ακριβώς οι αλλαγές αυτές θα εμφανιστούν στους υπόλοιπους χρήστες, αλλά αναμένονται να διατεθούν στους ερχόμενους μήνες.

  • Like 6
  • Haha 8