Αν ανήκετε στους χρήστες που είχαν προβλήματα με την εγκατάσταση του Vista SP1 τον τελευταίο μήνα, το παρακάτω σας ενδιαφέρει. Η Microsoft ισχυρίζεται ότι έλυσε το πρόβλημα και η δυνατότητα αυτόματης αναβάθμισης θα είναι διαθέσιμη πάλι από αύριο. Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει το Windows Vista Service Pack 1 χωρίς προβλήματα, δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο.

 

- Η Microsoft αναφέρει ότι, αν και εκατομμύρια χρήστες δεν είχαν προβλήματα με την αναβάθμιση του λειτουργικού τους συστήματος στην έκδοση SP1, αρκετοί αντιμετώπισαν μετά την αναβάθμιση ατελείωτες επανεκκινήσεις του υπολογιστή κατά την εγκατάσταση του πακέτου KB937287 με την ονομασία Servicing Stack Update [sSU] που περιλαμβάνει το πρόγραμμα εγκατάστασης του Service Pack 1.

 

Μετά τη διαπίστωση του προβλήματος, η εταιρεία ανέστειλε προσωρινά την αυτόματη διακίνηση του SSU ωσότου βρεθεί λύση. Τελικά, η Microsoft κατάφερε τις προηγούμενες εβδομάδες να εντοπίσει την αιτία του προβλήματος. Περισσότερα για το θέμα και την επίσημη θέση της Microsoft γι' αυτό μπορείτε να διαβάσετε στο blog της εταιρείας.

 

Source.png Πηγή: pathfinder.gr

Link.png Site: Microsoft update product team blog