Οι φορητές συσκευές αναμένεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αποτελέσουν επίσημα τον κυρίαρχο τρόπο πρόσβασης στο Internet και με το τελευταίο δελτίο τύπου της Cosmote βλέπουμε την τεράστια άνοδο στην κίνηση που παρατηρείται στο συγκεκριμένο δίκτυο σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Μόνο για τον Αύγουστο η Cosmote έχει ήδη διακινήσει περισσότερα από 1 petabyte δεδομένων, με την κίνηση data να παρουσιάζεται αυξημένη κατά 40% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τέλος του μήνα βρίσκεται σε ισχύ προσφορά με δώρο 1.5GB για 15 μέρες σε όλους τους συνδρομητές που διαθέτουν προγράμματα καρτοσυμβολαίου, προγράμματα φωνής συμβολαίου ή καρτοκινητής & Cosmote Internet On The Go. Πέρσι την ίδια εποχή η εταιρεία διπαλασίαζε το Mobile Internet και πάλι για ολόκληρο τον Αύγουστο.

 

Η Χαλκιδική είναι ένα από τα ενδιαφέρονται παραδείγματα με την κίνηση data να ενισχύεται κατά 83% σε σχέση με πέρσι και 340% σε σχέση με προηγούμενους μήνες του 2013. Στις Κυκλάδες η χρήση υπηρεσιών internet και δεδομένων στο δίκτυο της Cosmote έφθασε το 56% σε σχέση με τον περσινό Αύγουστο και ξεπέρασε το 270% σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες της χρονιάς.

 

Στο δελτίο τύπου η Cosmote γίνεται επίσης αναφορά στο δίκτυο 4G της εταιρείας του οποίου η κίνηση τον Αύγουστο τριπλασιάστηκε σε σχέση με τον περασμένο μήνυμα.

 

Link.png Site: http://www.cosmote.gr[/url]']Cosmote.gr