Την εμπορική διάθεση του iPhone 3G της Apple στην Ελλάδα ανακοίνωσε σήμερα η Cosmote

 

«Με την εμπορική διάθεση του iPhone 3G, η Cosmote εγκαινιάζει μια σειρά από συνέργιες με τη Deutsche Telekom σε εμπορικό επίπεδο, που θα εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο το εύρος των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών της», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ελληνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

 

Το iPhone 3G διατίθεται με μια νέα σειρά οικονομικών προγραμμάτων της Cosmote, συνδυάζοντας δωρεάν χρόνο ομιλίας για κλήσεις, δωρεάν μηνύματα SMS, καθώς και δωρεάν Mbytes για πρόσβαση στο Internet, με μηνιαία πάγια που ξεκινούν από 20€, ενώ σε ορισμένα προγράμματα η συσκευή παρέχεται δωρεάν.

 

Η συσκευή διατίθεται σε όλα τα καταστήματα Cosmote, στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο Γερμανός καθώς και σε επιλεγμένα OTEshops.

 

Το iPhone 3G συνδυάζει τρία προϊόντα σε ένα: εξελιγμένο τηλέφωνο με μοναδικές δυνατότητες, iPod με ευρεία οθόνη και προηγμένης τεχνολογίας πρόγραμμα περιήγησης στο Internet. Διαθέτοντας ασύρματες τεχνολογίες τρίτης γενιάς με κορυφαίες ταχύτητες, χάρτες GPS, υποστήριξη Microsoft Exchange για τις ανάγκες των εταιριών και το νέο App Store, η συσκευή iPhone 3G προσφέρει ακόμη περισσότερες προηγμένες λειτουργίες. Το App Store παρέχει πρόσβαση σε δεκάδες χιλιάδες εφαρμογές από games και social networking έως προγραμματισμό οικονομικών θεμάτων, με περισσότερα από 800 εκατ. downloads μέχρι σήμερα.

 

Σημειώνεται ότι το iPhone 3G διατίθεται σε περισσότερες από 70 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Source.png Πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Link.png Site: Cosmote Apple iPhone 3G

Link.png Site: Προγράμματα Σύνδεσης

 

Τιμή συσκευής: 99 Ευρώ

 

Η τιμή ισχύει για iPhone 3G με μνήμη 8 GB και 18μηνο συμβόλαιο στο πρόγραμμα COSMOTE i-75. Μηνιαίο πάγιο 75€ και δωρεάν όγκο δεδομένων 750ΜΒ/μήνα. Η προσφορά των επιπλέον 750ΜΒ/μήνα ισχύει για ενεργοποίηση έως και 30/6/09 και για 12 μήνες από την αρχική ενεργοποίηση.

Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 19%.

 

(τα bold είναι δικά μου)