Νέα εμπορική καινοτομία προσφέρει από σήμερα η WIND στους ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου, για περισσότερη οικονομία.

 

Με το νέο Αυτόματο Πρόγραμμα που προσφέρεται αποκλειστικά από τη WIND οι συνδρομητές δε χρειάζεται πλέον να ανησυχούν αν έχουν επιλέξει το σωστό οικονομικό πρόγραμμα καθώς στο τέλος κάθε μήνα η WIND επιλέγει αυτόματα το καταλληλότερο πρόγραμμα για εκείνους ανάλογα με τη χρήση τους, ώστε να προκύπτει ο χαμηλότερος δυνατός λογαριασμός – μέχρι και 39%.

 

Έτσι η WIND δίνει στους συνδρομητές τη δυνατότητα να μιλούν όσο θέλουν χωρίς να υπολογίζουν εάν κατανάλωσαν το δωρεάν χρόνο ομιλίας τους και βγουν ”εκτός προγράμματος”. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχούν εάν θα πληρώνουν πάγια προγραμμάτων που είναι παραπάνω από το χρόνο ομιλίας που έχουν καταναλώσει, έχοντας πάντα περισσότερη οικονομία.

 

Για παράδειγμα, εάν ένας συνδρομητής τον Απρίλιο μιλήσει 270 λεπτά, τότε αυτόματα θα μεταφερθεί στο WIND 280 για να μην βγει καθόλου ”εκτός προγράμματος”, κερδίζοντας 12,68? (σε περίπτωση που ήταν στο WIND 180).

 

Εάν πάλι τον Μάιο μιλήσει 170 λεπτά, τότε αυτόματα θα μεταφερθεί στο WIND 180 για να μην πληρώσει παραπάνω από όσο μίλησε μόνο και μόνο επειδή έχει επιλέξει υψηλότερο πάγιο, κερδίζοντας 10? (σε περίπτωση που ήταν στο WIND 280).

 

Source.png Πηγή: wind