H Adobe κυκλοφόρησε σήμερα την τελική έκδοση του Flash Player 11.2 και του Air 3.2 με σαφή προσανατολισμό στη βελτίωση του gaming μέσω του browser. Οι νέες δυνατότητες δίνουν περισσότερες επιλογές στους προγραμματιστές να αναπτύσσουν τρισδιάστατα παιχνίδια όπως το Shadowgun στους browsers.

H νέα έκδοση του Flash Player ενσωματώνει δυνατοτητα κλειδώματος του ποντικιού, υποστήριξη μεσαίου και δεξιού κλικ,δυνατότητα δημιουργιάς πολλών νημάτων της διαδικασίας decoding του video καθώς επίσης και υποστήριξη 2D, 3D γραφικών με ρυθμό ανανέωσης των 60fps. Πρόκειται για λειτουργία που αφορά τους προγραμματιστές και βοηθά στην απροβλημάτιστη αναπαραγωγή video υψηλής ευκρίνειας. Επιπλέον ο Flash Player 11.2 θα αναβαθμίζεται αυτόματα, χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια από το χρήστη.

 

Το Air 3.2 υποστηρίζει πλέον Stage3D γραφικά τόσο στην πλατφόρμα του iOS όσο και στο Android, για καλύτερα γραφικά με τη βοήθεια της GPU. Ακόμη θα ως αποτέλεσμα συνεργασίας με το Unity, οι προγραμματιστές θα μπορούνε να μεταφέρουν τα τρισδιάστατα παιχνίδια τους στον Flash Player.

 

 

Link.png Site: engadget.com

File.png Download: Adobe Flash Player - Air