Όπως και συγχρονισμό των presets του Photoshop

Η Adobe έκανε μια πολύ σημαντική προσθήκη στην σουίτα της, που θα κάνει τη ζωή όσων συνεργάζονται σε ένα κοινό πρότζεκτ, πολύ πιο εύκολη. Συγκεκριμένα μέσω μιας νέας ενημέρωσης σε Photoshop, Illustrator και Fresco, η Adobe πρόσθεσε την επιλογή "Invite to Edit", επιτρέποντας ασύγχρονη επεξεργασία ενός αρχείου στο Cloud από υπολογιστή, iPad ή iPhone. Όπως και σε άλλα εργαλεία παραγωγικότητας (πχ Google Docs), μπορείτε να αναθέσετε την εργασία σας σε κάποιον άλλον, γνωρίζοντας πως θα ενημερωθεί όταν κάνετε πάλι επεξεργασία.

Οι χρήστες iPhone θα πρέπει να βολευτούν με αιτήματα επεξεργασίας μέσω Fresco, αλλά σε γενικές γραμμές οι αιτήσεις επεξεργασίας είναι διαθέσιμες για όλες τις εφαρμογές και πλατφόρμες.

Επιπλέον, υπάρχει μια ακόμα αναβάθμιση για χρήστες του Photoshop. Θα μπορούν να συγχρονίσουν τα presets της εφαρμογής, ανεξαρτήτως αν τα χρησιμοποιεί κανείς, μαζί με brushes, gradients, ακόμα και τη σειρά των εργαλείων. Οι χρήστες Mac και Windows μπορούν από σήμερα να δοκιμάσουν τον συγχρονισμό, ενώ ο συγχρονισμός brushes θα γίνει σύντομα διαθέσιμος και σε iPad χρήστες.

Με τις παραπάνω κινήσεις, η Adobe κατάφερε και πρόσθεσε λειτουργίες άκρως σημαντικές για τα σημερινά δεδομένα πολλών επαγγελματιών. Σίγουρα οι προσθήκες αυτές μπορούσαν να γίνουν νωρίτερα, αλλά δεν παύουν να είναι καλοδεχούμενες.

  • Thanks 1