Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα η Apple έχει στην κατοχή της το Time Machine το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν back up όλα σας τα αρχεία και όλες της ρυθμίσεις τους από το mac os.

 

Αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο όμως είναι το μεγάλο του ατού το να παίρνει back up οποιοδήποτε αρχείο χωρίς να καθυστερεί τον υπολογιστή σας 24 ώρες το 24ωρο αλλά και να γίνεται επαναφορά οποιουδήποτε αρχείου,email,calendar,Addeess Book στο είδη υπάρχον σας σύστημα η σε νέα εγκατάσταση και σε οποιοδήποτε Apple mac.

Οπωσδήποτε λοιπόν είναι ένα πάρα πολύ δυνατό ατού των Macintosh.

 

Στα Windows όμως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ή υπάρχει?

Την λύση έρχεται λοιπόν να την δώσει η Genie - Soft με την εφαρμογή Timeline.

Το Timeline σας μεταφέρει σε ένα 3D περιβάλλον για την ανίχνευση των backαρισμένων αρχείων σας όπως άλλωστε γίνετε και με το Time Machine στα Mac.

Επίσης παίρνει backup αρχείων σε πραγματικό χρόνο 24 ώρες το 24ωρο και οπωσδήποτε τέτοιες εφαρμογές πραγματικά αξίζουν να υπάρχουν στον υπολογιστή μας καθώς βελτιώνουν την συμβίωση με τους Η/Υ μας.

 

Αλλά επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά καλό είναι να την δοκιμάσετε μόνοι σας για να καταλάβετε την αξία και την ασφάλεια που μπορεί να σας προσφέρει καθημερινά στα αρχεία σας το Timaline!

 

Η εφαρμογή θα βρίσκετε για κάποιες μέρες σε beta μορφή και είναι διαθέσιμη για download στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Όσοι λοιπόν beta testers και μη θέλετε να κάνετε μια δοκιμή μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

Its about time λοιπόν.

 

 

Source.png Πηγή: tech2me.tk

Link.png Site: περισσότερες πληροφορίες