Έχοντας κερδίσει τη μάχη των επιδόσεων (αλλά και των εντυπώσεων) εδώ και χρόνια με το σύστημα ψύξης WindForce, η Gigabyte ανακοίνωσε παρουσίασε ένα νέο σύστημα υδρόψυξης για κάρτες γραφικών με την ονομασία WaterForce.

Το νέο μοντέλο, το οποίο όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αποτελείται από μια εξωτερική μονάδα, μέσα στην οποία περιέχονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη λειτουργία του (αντλίες, δεξαμενη, ψυγείο κλπ), και η όδευση των σωλήνων για κάθε εγκατεστημένη κάρτα γίνεται μέσω ενός προσαρμογέα που τοποθετείται με μια θέση 5.25 ιντσών, στο μπροστινό μέρος του υπολογιστή.

 

Παράλληλα για την καλύτερη διαχείριση των θερμικών φορτίων, σε συνδυασμό με τη συνδρομή του χρήστη, το WaterForce προβάλλει σε μια μικρή οθόνη πληροφορίες όπως η θερμοκρασία των καρτών και οι ταχύτητες των ανεμιστήρων και των αντλιων σε συνδυασμό με κάποιους επιλογείς για την επιλογή των βέλτιστων ρυθμίσεων.

 

Τέλος, η παρουσίαση της νέας αυτής υδρόψυξης έγινε σε συνδυασμό με τρεις κάρτες NVIDIA GeForce GTX 780 Ti ενώ την ίδια στιγμή παρουσίαστηκε και μια νέα έκδοση του WindForce με δυνατότητα διαχείρισης θερμικών φορτίων έως και 600W.

 

106c

106b

106a

 

Link.png Site: ΤechPowerUp