Τα Windows 11, η νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, έχουν ήδη εγκατασταθεί σε εκατομμύρια υπολογιστές, εντυπωσιάζοντας τους χρήστες τους με τις δυνατότητές τους.

Η επόμενη σημαντική ενημέρωση των Windows 11 με την κωδική ονομασία “Sun Valley 2” αναμένεται να διατεθεί πολύ σύντομα, φέρνοντας μαζί της νέα χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά είναι το φημολογούμενο “Efficiency Mode”, το οποίο θα είναι προσβάσιμο μέσω της διαχείρισης εργασιών. Μέσω αυτού θα μπορείτε να αναστείλετε τη λειτουργία εφαρμογών που καταναλώνουν πολλούς πόρους του συστήματός σας.

Από μια άποψη η λειτουργία αυτή είναι παραπλήσια με την εντολή “Τερματισμός Εργασίας” (End Task), η διαφορά όμως είναι ότι δεν τερματίζετε την εφαρμογή. Η Microsoft υποστηρίζει ότι με τη νέα αυτή λειτουργία αναμένεται έως και 76% λιγότερη κατανάλωση των διαθέσιμων πόρων του συστήματος σας. Οι εφαρμογές σας λοιπόν θα τρέχουν πιο γρήγορα, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν οφέλη στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας του φορητού υπολογιστή σας.

Εάν θέλετε και εσείς να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες και τα πλούσια χαρακτηριστικά των Windows 11, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία, τότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις νέες προσφορές του GoDeal24 για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα Windows 11 κοστίζουν μόλις 15.14€, ενώ η νέα έκδοση του Office, το Office 2021 κοστίζει μόλις 30.22€. Εάν ο υπολογιστής δεν πληροί τις προϋποθέσεις εγκατάστασης των Windows 11, τότε μπορείτε να στραφείτε στα “δοκιμασμένα” Windows 10 ξοδεύοντας μόλις 7.24€.

Ειδικές προσφορές για περιορισμένο χρονικό διάστημα

773765180_220221-720p-gd24-.jpg.ee76ad83fd169b2429fa3dc0165f2fb6.jpg
Το Microsoft Office είναι σαφέστατα η πιο δημοφιλής, αλλά και η πληρέστερη σουίτα της αγοράς. Ο μόνος αποτρεπτικός παράγοντας είναι η υψηλή τιμή του, εντούτοις στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24, μπορείτε να αποκτήσετε την Professional Plus έκδοση του Office 2021 με μόλις 30.22€. Εάν αποκτήσετε το πακέτο που περιλαμβάνει 5 κλειδιά, τότε μπορείτε να ρίξετε το κόστος σε μόλις 14.44€ ανά PC. Το Windows 11, η νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft έχει εντυπωσιάσει ήδη εκατομμύρια χρήστες με τα πλούσια features του. Στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24 μπορείτε να αποκτήσετε το Windows 11 με μόλις 15.14€ ή τον προκάτοχό του ξοδεύοντας μόλις 7.24€. Θυμίζουμε ότι το Windows 10 παραμένει ένα εξαιρετικά σταθερό λειτουργικό σύστημα, το οποίο θα συνεχίσει να δέχεται τακτικά ενημερώσεις ασφαλείας. Επιπροσθέτως, οι χρήστες του Windows 10 έχουν τη δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης στο Windows 11, αν και εφόσον ο υπολογιστής τους πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

62% έκπτωση στα Windows/Office bundles

Στην περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε την αγορά ενός λειτουργικού συστήματος Microsoft και μιας σουίτας Office για να εκτοξεύσετε την παραγωγικότητά σας, με έκπτωση 62% αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SGO62 στο ταμείο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 10 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει μόλις 36.75€. Αντίστοιχα, το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 11 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει 44.55€. Το πιο οικονομικό πακέτο είναι αυτό που περιλαμβάνει το Windows 10 Pro και το Office 2016 Professional Plus με κόστος 24.14€.

Ανακαλύψτε Περισσότερα Bundles >>

50% έκπτωση στα λειτουργικά συστήματα Windows

Εάν θέλετε να αποκτήσετε τις οικιακές εκδόσεις των Windows 10 και Windows 11 στην χαμηλότερη δυνατή τιμή, τότε ήρθατε στο κατάλληλο μέρος. Η οικιακή έκδοση του Windows 11, καθώς και η οικιακή έκδοση του Windows 10 διατίθενται με έκπτωση 50% στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24. Παράλληλα, με την ίδια ακριβώς έκπτωση μπορείτε να προμηθευτείτε 5 κλειδιά της Professional έκδοσης των Windows 11 και να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα. Για να επωφεληθείτε από τις προσφορές αυτές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SGO50 στο ταμείο.

Ανακαλύψτε Περισσότερες Προσφορές Windows >>

62% έκπτωση σε προϊόντα παραγωγικότητας και τηλεργασίας

Στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24 μπορείτε επίσης να αποκτήσετε με έκπτωση 62%, χρησιμοποιώντας στο ταμείο το κουπόνι SGO62, διάφορα λογισμικά της Microsoft, όπως παλαιότερες εκδόσεις του Office, Project κ.α.

Εργαλεία για τον υπολογιστή σας

Τα παρακάτω εργαλεία για τον υπολογιστή σας θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητά σας.

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και υποστηρίζονται διάφορες μορφές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων της πληρωμής μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες. Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο [email protected]