Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Insomnia θα παρακολουθήσει από κοντά τη μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτικών ειδών στον κόσμο, τη CES, η οποία διεξάγεται όπως κάθε χρόνο, στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών και φέτος ανοίγει τις πύλες το διάστημα 6-9 Ιανουαρίου.

Με τα πρώτα δελτία τύπου των εταιρειών να έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους, στη φετινή CES αναμένεται να δούμε σημαντικές ανακοινώσεις που θα μας απασχολήσουν καθόλη τη διάρκεια του έτους. Ανάμεσα στις ανακοινώσεις που αναμένεται να ξεχωρίσουν, περιλαμβάνονται τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων των κορυφαίων εταιρειών, η ολοένα και μεγαλύτερη έμφαση στο «έξυπνο σπίτι» με προσιτές πλέον προτάσεις, αλλά και η παρουσίαση νέων drones, με τις εταιρείες να επιδιώκουν να τα κάνουν πιο ανεξάρτητα.

 

Το 2016 αναμένεται να είναι -επιτέλους- η χρονιά της εικονικής πραγματικότητας, με τρεις πολύ σημαντικές κυκλοφορίες κατά τη διάρκεια του έτους, με αυτή της Oculus να κλέβει σίγουρα τις εντυπώσεις. Ακόμα η φετινή CES θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν το χώρο όπου κορυφαίες εταιρείες της αυτοκινητοβιομηχανίας, θα επιδείξουν νέα συστήματα αλλά και νέα πρωτότυπα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα. Η κατηγορία των wearables συνεχίζει να σημειώνει μεγάλη επιτυχία, με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου να προτιμούν τη συγκεκριμένη έκθεση για την παρουσίαση των νέων μοντέλων τους.

 

Φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε νέες κυκλοφορίες φορητών υπολογιστών και tablet ενώ όσον αφορά τα κινητά τηλέφωνα, οι περισσότερες εταιρείες «κρατάνε» τις ανακοινώσεις τους για τον επόμενο μήνα και την έκθεση Mobile World Congress, χωρίς να αποκλείονται όμως οι εκπλήξεις.

 

Για την καλύτερη διευκόλυνση σας, οι σημαντικότερες ειδήσεις από την έκθεση συγκεντρώνονται στο παρακάτω hub, ενώ στο κανάλι μας στο YouTube μπορείτε πάντα να δείτε όλες τις βιντεοπαρουσιάσεις από τους εκθεσιακούς χώρους των εταιρειών.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/events/73-ces-2016/[/url]']Insomnia @ CES 2016

 

Η αποστολή του insomnia στην CES είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ