Πολλοί λένε ότι αν φέρεις σε κοντινή απόσταση έναν Developer και έναν IT Pro, θα δημιουργηθεί αλυσιδωτή αντίδραση τέτοιου μεγέθους που θα δημιουργήσει μια μαύρη τρύπα που θα καταπιεί τον Developer, τον IT Pro, τη Μεσόγειο, τη Σελήνη και όλο το γνωστό σύμπαν!

Με μεγάλη χαρά μας ανακοινώνουμε το IT Pro|Dev Connections 2012 ! Το μεγαλύτερο event πληροφορικής στη χώρα θα λάβει μέρος στις 24 και 25 Νοεμβρίου και θα φιλοξενηθεί στο Metropolitan Expo, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο, πλέον σύγχρονο και λειτουργικό χώρο εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων της Ελλάδας. Βρίσκεται σε προνομιακή θέση, δίπλα στο Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με γρήγορη πρόσβαση και άπλετους χώρους στάθμευσης.

 

Όπως είχαμε υποσχεθεί οι τιμές είναι "μνημονιακού" επιπέδου.

 

Έτσι ανακοινώνουμε ενιαία τιμή "Early Bird", 95 ευρώ μέχρι τις 15 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια η τιμή θα διαμορφωθεί στα 130 ευρώ, ενώ το φοιτητικό εισιτήριο θα παραμείνει 95 ευρώ.

To registration είναι ανοικτό.

 

Για όσους επιθυμούν να παρουσιάσουν, η διαδικασία για την υποβολή παρουσιάσεων στον φετινό IT PRO|DEV CONNECTIONS 2012 έχει ανοίξει και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι 30/09/2012.

 

Αν πιστεύετε ότι έχετε κάποια θέματα τα οποία θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού μπορείτε να τα στείλετε στην ομάδα περιεχομένου του event στο [email protected].

 

Τι θα πρέπει να μας στείλετε

 

Στο email σας θα πρέπει να συμπεριλάβετε το θέμα ή το τίτλο της παρουσίασης σας καθώς και μια σύντομη περιγραφή που να μην ξεπερνάει τις 500 λέξεις αλλά που σαφώς ορίζει το περιεχόμενο της.

 

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας

 

Φιλικά

 

Η ομάδα του ITPro|Dev Connections

 

Link.png Site: itprodevconnections.gr